Rådgivning

Hembesök

Är du en nybliven ägare till en redan uppvuxen trädgård eller står du inför nybyggnation? Känner du att du har tappat inspiration eller behöver du ett bollplank för dina egna idéer?

Då kan ett inbokat hembesök vara något för dig.

Oavsett anledning så kan vi diskutera allt från trädgårdens utformning, val av växtlighet, jordförbättring, skötselråd och praktiska tips. Du väljer själv vilken eller vilka ytor vi ska fokusera på och vi utgår från platsens förutsättningar och möjligheter.

För att få ut så mycket som möjligt av besöket rekommenderar jag också att har ni förberett eventuella frågor och funderingar. Under detta besök är det du själv som för dina anteckningar.

Ibland räcker det att få idéer och inspiration utifrån, för att komma igång med planering själv.

Mötet tar ca 1,5-2 timmar.

Kostnad: 500 kr/h inklusive moms samt 1 timmes restid. Milersättning 40 kr/mil tillkommer utanför Glommen

(Minsta debitering 500kr)

Ni besöker butiken

Detta alternativ är främst om man vill koncentrera sig på en del av trädgården, eller när det handlar om mindre förändringar av trädgården.

Rådgivningen sker hos mig i butiken i Glommen. Under 1 timme diskuterar vi och skissar fram lösningar till er trädgård. Jag ger er då konkreta tips och ideér på hur ni kan utforma trädgården.

Eftersom vi inte är på plats i trädgården är det viktigt att ni före mötet, tar reda på vilken jordmån och vilka ljusförhållande ni har på platsen. Ni får gärna ta med er foto/bilder på trädgården, skalenlig ritning/skiss och mått samt gärna bilder och urklipp som ni inspireras av.

Mötet tar ca 1 timme.

Kostnad: 500 kr/h inklusive moms.